benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   14 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   14 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Szállítás

Szállítás

A házhozszállítás, egész Magyarország területén, igyenes.

Webáruházunk, az EXPRESS ONE szállítmányozó partnerrel működik együtt. https://expressone.hu/

A raktáron lévő termékeket, a megrendelést követő 48 órán belül (munkanapon) postázzuk, így, a megrendelés leadását követő 8-14 munkanapon belül, már átveheti a megrendelt terméket.

Ha a termék nem elérhető, ügyfélszolgálatunk azonnal értesíti, hogy a termék nem áll rendelkezésünkre és tájékoztatja a lehetséges elérhetőségi időpontról. Figyelmeztetjük, hogy ez az időpont, csak tájékoztató jellegű és változhat!

Az árut, átvétel urán, kérjük, ellenőrizze le!


Kérjük vásárlóinkat, hogy az áruátvétel előtt, ellenőrizzék le a külső csomagolást és a csomag sértetlenségét. Amennyiben a kézbesített küldemény csomagolása sértett, hibás, esetleg kárt észlel a küslő csomagoláson, semmilyen esetbe ne vegye át a fuvarszolgálat alkalmazottjától a küldeményt és még a helyszínen, a szállítóval együtt, ki kell tölteni a kárbejelntő lapot ill. a jegyzőkönyvet és ennek alapján beadni a reklamációt! Az áru hibátlan működése a helyszínen nem ellenőrizhető.

A csomagban található a számla. Átvétel után, kérjük, ellenőrizze az áru sértetlenségét. Ha kárt észlel a terméken (széttört vagy megpattant üveg, sértett ernyő, stb.), kérjük jelentse ügyfélszolgálatunknak az átvételt követő 24 órán belül. Minden termékünk be van biztosítva, így az esetleges kár esetén aggodalomra semmi ok. A hibajelentést, amiben pontosan leírja a gondot és mellékel fotót is a sértett termékről, kérjük küldej el ügyfélszolgálatunkank e-mailben az info@azzardo.hu e-mail címre. Reklamációját elfogadjuk és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb sor kerüljön a cserére.

A futárszolgálat alkalmazottai, nem a mi alkalmazottaink!


Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 777 677 259
 
Showroom Elusia Košice

Showroom 
Kassa, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Hrnčiarska 2/A
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: +421 911 121 221‬