benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Szállítás

Szállítás

Házhozszállítást egész Magyarország területén vállalunk.

Webáruházunk az EXPRESS ONE szállítmányozó partnerrel működik együtt.  https://expressone.hu/en/

A raktáron lévő termékeket 17:00 óráig való megrendelés esetén már másnap postázzuk, így 6-10 munkanapon belül már átveheti a megrendelt terméket. 

A termékre vonatkozó kiszállítási dátumot a visszaigazoló üzenetben találja. 


Ha a termék nem elérhető, ügyfélszolgálatunk azonnal értesíti, hogy a termék nem áll rendelkezésünkre és tájékoztatja a lehetséges elérhetőségi időpontról. Figyelmeztetjük, hogy ez az időpont csak tájékoztató jellegű és változhat.


Az árut, átvétel után, kérjük, ellenőrize le!  


Kérjük Vásárlóinkat, hogy  az áruátvétel előtt, ellenőrizzék  le a külső csomagolást és a csomag sértetlenségét. Amennyiben a kézbesített küldemény csomagolása sértett, hibás, esetleg kárt észlel a külső csomagoláson, semmilyen esetben ne vegye át a futárszolgálat alkalmazottjától a küldeményt és még a helyszínen, a szállítoval együtt, ki kell tölteni a kárbejelentő lapot ill. jegyzőkönyvet és ennek alapján beadni a reklamációt! Az áru hibátlan működése a helyszínen nem ellenőrizhető.
 

A csomagban található a számla. Átvétel után, kérjük, ellenőrizze az áru sértetlenségét. Ha kárt észlel a terméken (széttört vagy megpattant üveg, sértett ernyő, stb. ), kérjük jelentse ügyfélszolgálatunknak az átvételt követő 24 órán belül. Minden termékünk be van biztosítva, így az esetleges kár esetén aggodalomra semmi ok.  A hibajelentést, amiben pontosan leírja a gondot és mellékel fotót is a sértett termékről, kérjük küldje el ügyfélszolgálatunknak e-mailben az info@azzardo.hu e-mail címre. Reklamációját elfogadjuk és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb sor kerüljön a cserére.

 


Futárszolgálat alkalmazottai nem a mi alkalmazottaink!