Categories
Home / Információk / Rólunk

Rólunk

Miért vásárolni nálunk – Azzardo.hu?

Mindig többen használják az on-line vásárlást, hogy takarítság meg az idejüket, amellyet magára vagy családgyára szánhat. A Magyar piacon csak nehezen talál ehez hasonló dizájnos lámpákat elérhető áron. Azért van itt az AZzardo, internet üzlet, amely itt van minden gyönyörű beltér rajongóknak, úgymind az épitészeknek és berendező stúdióknak egyaránt. Azon kívül hogy nálunk történő bevásárláson időt spórol, felkínálunk kellemes környezetet, és kifogástalan ügyfél szerviszt is.


Kik vagyunk

Szlovák – Magyar társaság, amely Önöknek  internet üzletet működtet www.azzardo.hu . A honlapunk itt van önöknek 2009 – től, amikor a slovák és cseh internetnek bemutattuk a AZzardo lámpa márka lámpákat. E kereset alapján szétterjeszkedtünk a szomszéd  Csehországba, Magarországra, Austriába és Németországba. 2014 elején kinytottunk eggy bemutató termet Prágába.

Spórojuk az ön idejét és igyekezünk inspirálni az Ön szellemét, mert mindenki szereti mindig szebbé varázsolni othonát. Izlelje ki a othona kényelméből a lámpánk gyönyörét és időt takarit meg a lámpa üzletek látogatásától ahol ugyis csak változatlan a kínálat.

Számunkra a lámpa gyönyöre a prioritás, azért is úgy döntöttünk hogy a kezdetétől szálitást bisztositunk Magyarország egész területére kiterjedően teljesen ingyen. Nemkell aggódnia, hogy a végár még magassab lessz.

Az üzletünk naponta 24 órájában nyitva van 365 napon az évben


Mit garantál önnek a AZzardo.hu való vásárlás? 

 

Pay with Pay Pal Pay with Visa Pay with MasterCard Saec - bezpečný nákup Podporujeme Dobrého Anjela