benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Milyen lámpát válasszunk a konyhába?

#Nova Luce#égő#LED#sínrendszer

Szép és mégis praktikus lámpát keres a konyhába? 

A piacon ma nagyon széles a választék, és mint ahogy a háztartási-, konyhai gépek, úgy fejlődnek a lámpák is. A gondosan megválasztott fénytest, csillár tökéletesen kiegészíti az egész koncepciót. 

A konyhai világítást gondosan meg kell tervezni, hogy még csak véletlenül se legyen sehol sötét ill. kevésbé megvilágított hely, mivel látnunk kell, hogy mit csinálunk.

Elsősorban figyelembe kell vennünk, hogy mekkora teret szeretnénk megvilágítani, milyen tevékenységhez szükséges az adott lámpa és természetesen, a dizájnról sem feledkezhetünk meg. Fő szempont, amit figyelembe kell vennünk, hogy kizárólag csak a konyhát akarjuk-e megvilágítani, vagy a konyha egyben van az étkezővel, esetleg amerikai konyháról van szó, ahol a helység három funkciót tölt be - konyha, étkező, nappali. Ez esetben mindegyikhez szükséges a megfelelő megvilágítás kiválasztása. 

Legyen az a fő elvünk, hogy a konyhai munkafolyamatok folyamán jól lássunk, ezért optimális fényre van szükségünk.

A főfény lehetőleg középen legyen elhelyezve és világosabb lámpabúrát próbáljuk választani. Lehet az klasszikus csillár, de akár  modern függeszték (természetesen, a belmagasságot figyelembe véve) is. 

A központi főfény mellett szükséges a konyhapult megvilágítása, ez lehet modern LED szalag, vagy beépített (spot lámpa vagy fénycső) lámpa.


Igazán kellemes hangulatot, funkcionalitást és stílust kölcsönöz konyhájának a szekrények fölött vagy a felső szekrényben elhelyezett, süllyesztett lámpák. Az irányított fényű spot lámpák kiemelhetik konyhánk egy-egy hangsúlyozandó részét.

Lehetőség szerint a konyhai lámpák külön kapcsolódjanak, mert általában nem használjuk az összes világítást egyszerre.Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Népszerű lámpáink

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Fényerősség#fényforrás#Színhőmérséklet#AZzardo#égő#kültéri világítás#beépített LED#LED#fényerő szabályozás#Shilo#IP védettségZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001