benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Miért érdemes nálunk vásárolni?


Ingyenes házhozszállítás

Amennyiben már ismeri webáruházunkat és már vásárolt nálunk, akkor biztosan feltünt, hogy a megrendelés befejezése és véglegesítése után, csak az áru/termék árát számoltuk fel Önnek, minden további költség nélkül. Bármilyen értékben is rendel webáruházunkból, a szállítás minden esetben, továbbra is ingyenes marad.

Fontos számunkra, hogy vásárlóink maximálisan meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal és az általunk árusított áruval is.

Akár segítségre szorul a választás illetően,  tanácsra van szüksége, esetleg el szeretne állni a szerződéstől vagy reklamálni szeretné a megvásárolt lámpát, munkatársaink állnak rendelkezésére. Kapcsoltaba léphet velünk telefonon, e-mailben vagy akár  online chaten - élő csevegőplatformon keresztül is.


Előnyben részesíti az online vásárlást, de tanácsra van szüksége? Tudjuk a megoldást!

Csak online tudja megvásárolni az kiválasztott árut/terméket? Vagy csak egyszerűen szeret otthona kényelmét élvezve vásárolni? Tanácsra van szüksége a választással kapcsolatban? További műszaki adatok érdeklik? Keresse bátran munkatársainkat. Szívesen segítenek a választásban.

Online tanácsadás

Amennyiben segítségre van szüksége, a weboldalon működtetett online csevegőplatformon keresztül, gyorsan felveheti ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között. Munkatársunk igyekszik néhány perc alatt válaszolni az Ön által feltett kérdésre. 

Harminc napos visszavásárlási garancia

A webáruházunkon keresztül megrendelt áru nem felel meg elvárásainak, tetszésének, nem illik bele a lakása koncepciójába, vagy csak nem olyan a lámpa, mint ahogy az elképzelte? Semmi ok a pánikra! A vevőnek jogában áll az átvett árut kicsomagolni, hogy megbizonyosodjon annak tulajdonságairól, hasonlóan tehát, mint ahogy azt megtenné egy üzletben is, és természetesen, élhet elállási jogával és visszaküldheti a megvásárolt lámpát a megadott, 30 napos határidőn belül.

Biztonságos vásárlás

Webáruházunk tanusítvánnyal rendekezik. Mit is jelent ez pontosan?

Minden, a felületen felületeten információk, adatok cégünkről, valósak és vásárlóinknak garanciát és egyuttal az online kereskedő elkötelezettségét biztosítja, hogy megfelel a biztonságos és problámamentes vásárlásnak a tanúsítási szabályokban meghatározott alapvető szabályoknak.


Együttműködés

Lakberendezőknek, építészeknek, tervezőknek, kivitelezőknek, viszonteladóknak stb. lehetősége nyílik az együttműködésre cégünkkel, az ELUSIA s.r.o.-val

Regisztrált partnereink kedvezményesen vásárolhatnak webáruházunkban, valamint, cégünk teljes kínálata elérhetővé válik számukra.
Ha szeretne többet megtudni, kérjük,  vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Fényerősség#Színhőmérséklet#fényforrás#AZzardo#égő#kültéri világítás#beépített LED#LED#IP védettség#fényerő szabályozás#ShiloZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001