benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Medence megvilágítása

#Nova Luce#IP védettség#mozgásérzékelő#kültéri világítás

Eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne megmártózni a kerti medencéjében sötétedés után? Esetleg szereti az éjszakába nyúló medencés bulikat, vagy másra sem vágyik, mint egy esti romantikára kedvesével?

A gondosan megválasztott megvilágításnak köszönhetően, nyugodtan, zavartalanul megmártózhat saját kertjében felállított medencéjében, sötétedés után is. 

Elsődleges szempont a vízfelület, valamint a medence belső falának megvilágítása.

Ez a világítást jobb előre, még a medence kialakítása előtt megtervezni, mivel a süllyeszthető lámpákat szükséges a medence belső oldalfalába helyezni. Ideális, egymástól, egyelő távloságra elhelyezni, nem túl sűrűn, hogy a fény ne zavarjon úszás közben, ne legyen vakító. Természetesen, nagyon fontos, hogy kimondottan erre a célra kialakított lámpák közül válasszunk, melyek magas IP védettséggel rendelkeznek, és hosszútávon bírják majd a folyamatos, vízzel való érintkezést.

Ha nem szeretnénk furni-faragni, akkor választhatunk bármilyen kültéri lámpát, kínálatunkból, melyet elhelyezhetünk a medence körül. Legideálisabb az olyan lámpa, melynek feje állítható.

Ennek a funkciónak köszönhetően a fényt a kívánt helyre irányíthatjuk. 


Semmiképpen sem feledkezhetünk meg a kerti megvilágitókról, valamint a beépíthető lépcsőmegvilágitókról, a biztonságos közlekedés érdekében.

Már említettük, hogy a medencében elhelyezett, valamint a kültéri lámpák magas IP védettséggel kell hogy rendelkezzenek, melyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A medence megvilágító lámpák leggyakrabban beépített LED fényforrással van ellátva. Főbb jellemzőjük a hosszú élettartam, kis fogyasztás és az intenzív fénykibocsátás. 

Olyan esetben, ha a medence közvetlen fal mellett van, kiegészitő világításként választhat fali- vagy homlokzat megvilágítókból, melyeknek fénye nem olyan intenzív, de mégis kellő fényt biztosítanak. 

Ami a lámpák felszerelését, hálózatba való csatlakozását illeti, semmiképpen se csinálja önerőböl, mindeképpen kérje ki a kellően képzett és tapasztalattal rendelkező szakember, jelen esetben villanyszerelő véleményét ill. segítségét.

Népszerű lámpáink


Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Színhőmérséklet#fényforrás#Fényerősség#AZzardo#égő#kültéri világítás#LED#beépített LED#mozgásérzékelő##IP védettségZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001