benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Lépcsőház megvilágítása

#Nova Luce#Shilo#műszaki#süllyeszthető lámpák

Amennyiben emeletes házba lakunk, a lépcső elengedhetetlen része otthonunknak. Legfőképpen biztonságosnak kell lennie, mert fontos funkciót tölt be, de mindemelett fontos, hogy összhangban legyen házunk többi részével.

 A lépcső és lépcsőfokok magassága, mélysége, valamint a korlát típusát, magasságát illető kérdések kapcsán érdemes kikérni egy tapasztalt építészmérnök, vagy dizájner tanácsát is. 

A lépcsők és a lépcsőház megvilágításának több lehetősége is van. A lépcsőház megvilágítása magában hordozza mind az esztétikai szépséget, mind pedig a biztonságos közlekedést. Használhatunk függesztéket, ami belóg az egész térbe, vagy ha a minimalista stílus részesítjük előnybe, akkor egy gondosan megválasztott mennyezeti lámpa is tökéletes választás lehet.

Háttér világításként használhatjuk a különböző lépcső megvilágítókat, akár falikarokat, vagy süllyeszthető spot lámpákat. A fő, hogy ne lógjanak be túlságosan a térbe, ne zavarjanak a mozgásban és ne ártogassanak. 

Különleges megoldás az oldalfalba süllyesztett lámpák az egész lépcső mentén, ami megvilágítja a kiválasztott, de akár mind az összes lépcsőfokot. A beépített LED panelnek köszönhetően, még energiatakarékos is.


Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Népszerű lámpáink

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Fényerősség#Színhőmérséklet#fényforrás#AZzardo#kültéri világítás#égő#beépített LED#LED#süllyeszthető lámpák#Shilo#IP védettségZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001