benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Kültéri világítás

#Nova Luce#beépített LED#kültéri világítás#süllyeszthető lámpák

Rendkívül fontos a házunk körüli  közlekedési útvonalak, járdák, kocsibeállok megfelelő megvilágítása. Nem csak a biztonságos közlekedés miatt, de esztétikai szempontból is fontos.

Legjobb megoldás, ha a házig vezető járda, egész hosszábban meg van világítva, hogy minden helyzetben biztonságban érezzük magunkat. Nagyon fontos a bejárat és a bejárati ajtó megvilágítási is. 

A járdák ill. gyalogutak megvilágítása történhet magas és alacsony kerti lámpákkal is. 

A lámpák magasságát és egymástól való távolságát, elsősorban a kert nagysága határozza meg. 

Legidálisabb a lefelé világító lámpatestek, melyek közvetlenül a járdát, utat világítják meg, nem vakítanak el, de mégis elengedő fényt biztosítanak, hogy biztonságban haza érjünk.

Kialakíthatunk ún. rejtett világítást is. Ilyenkor a járófelületbe süllyeszthetünk lámpákat. A járdába süllyeszett lámpák egyesek számára zavaró lehet. 

A kültéri világítás választása során nagyon fontos, hogy az általunk kiválasztott lámpa magas behatolás elleni védettséggel - IP védettség - rendelkezzen. Mivel ezek a lámpák, fénytestek hosszú időn keresztül ellent kell hogy álljanak az időjárás viszontagságainak, fontos, hogy ez az érték "IP54" és több legyen. 

Ami a kültéri lámpák felszerelését, hálózatba való csatlakozását illeti, semmiképpen se csinálja önerőböl, mindeképpen kérje ki a kellően képzett és tapasztalattal rendelkező szakember, jelen esetben villanyszerelő véleményét ill. segítségét.


Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Színhőmérséklet#fényforrás#Fényerősség#AZzardo#kültéri világítás#égő#LED#beépített LED##süllyeszthető lámpák#mozgásérzékelőZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001