benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Hogyan küldhetem vissza a terméket/árut?


A webáruháznunkban, www.azzardo.hu megvásárolt árut, minden fogyasztónak számító vevőnek, a  102/2014 számú törvény (″Fogyasztóvédelmi törvény távértékesítés esetén″) értelmében,  jogában áll az áru átvételétől számított 14 naptárii napon belül, minden indok megadása nélkül, elállni a szerződéstől. 

Amennyiben a vevő nem fogyasztó a Polgári Törvénykönyv 52.sz.§-a, (4) bekezdése értelmében és a saját üzleti tevékenységi köre keretén belül vásárolja meg a cégünk által forgalmazott árut (a vevői adatlapon cége adatait adta meg), Önre nem a Polgári törvénykönyv, hanem a Kereskedelmi törvénykönyv megkötései vonatkoznak, melyben nem került meghatározásra a szerződéstől való elállási jog gyakorlásának ezen formája.  Tehát, ha Ön vállakozó, sajnos, nem élhet ezzel a lehetőséggel.

Kipróbálhatom a megvásárolt lámpát?

A vevőnek - fogyasztónak jogában áll ezen időintervallum/határidő alatt az átvett árut kicsomagolni, hogy megbizonyosodjon annak tulajdonságairól, hasonlóan tehát, mint ahogy azt megtenné egy üzletben is. Ezen felül, az árut/terméket nem használhatja!

A vevő - fogyasztó, a szerződéstől való elállás tárgyát képező árut, köteles nem használt, ép, sértetlen állapotban, eredeti csomagolásban eljuttatni az eladó részére.


Mi a teendő, ha el szeretnék állni a szerződéstől?

A szerződéstől való elállási kérelmet, a vevő - fogyasztó, írásban nyújtja be, kitöltve az erre a célra szolgáló formanyomtatványt. A kitöltött formanyomtatványt, kérjük, küldje el ügyfélszolgálatunknak e-mailben.

Az elállás tárgyát képező árut, kérjük, jól csomagolja be (eredeti csomagolásba, az üvegbúrákat külön-külön becsomagolva, szétszerelt állapotban), hogy szállítás alatt ne sérüljön és küldje vissza cégünk székhelyére. Az áru visszaküldésével kapcsolatba hozható költségek minden esetben a vevőt terhelik.  Az utánvéttel küldött csomagot nem vesszük át! A visszaküldött árura, javasolt biztosítást kötni, mert az esetleges, szállítás alatt felmerülő sérülésért/ kárért a vevő felel.


Hova küldjem az árut?

A vevő - fogyasztó köteles a lehető legkorábban, de legkésőbb a szerződéstől való elállás kérelmének benyújtásának napjától számított 14 napon belül visszajuttatni a megrendelt és kézbesített árut az eladó székhelyére:

ELUSIA s.r.o., Vysokoškolákov 8421/41, 010 08 Žilina, Szlovákia 


Mikor kapom vissza a pénzem?

Amint megérkezik cégünk székhelyére az elállás tárgyát képező áru, ellenőrizzük, hogy nem sérült-e. Amennyiben mindent rendben találunk, visszautaljuk Önnek a vételárral megegyező összeget, az Ön által megadott bankszámlára, legkésőbb viszont, 14 napon belül az elállás tárgyát képező áru átvétele után.Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Színhőmérséklet#fényforrás#Fényerősség#AZzardo#égő#kültéri világítás#LED#beépített LED#mozgásérzékelő##IP védettségZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001