benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Fizetési mód

Fizetési mód

  

A házhozszállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség  kiegyenlítésének módjaként  a készpénzes fizetést. Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében Ön a terméket a futárnak készpénzben fizeti ki . Ez az ár magába foglalja a termék vételárát és az esetleges szállítási költséget. Az ÖN által kifizetett összegről szóló számla a csomagban található.

 

 

Ön a termék vételárának és az esetleges szállítási költség megtérítésének módjaként választhatja a bankkártyás fizetést.

PayPal - A PayPal bankkártyás fizetés segítségével gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. Ennek a fizetési módnak az igénybevételével, Ön a rendelési folyamat végén azonnal kifizetheti a megrendelt terméket.

 

 

Egy kényelmes és biztonságos fizetési mód a banki átutalás.

Miután leadta rendelését, webáruházunk egy automatikus e-mailt küld az Ön által a megrendelés során  megadott  e-mail címre, melyben az átutaláshoz szükséges összes információ megtalálható (megrendelés végösszege, számlaszámunk, stb.) Felhívjuk figyelmét, hogy a nemzetközi utalás 2-3 munkanapot vesz igénybe.  Miután az összeg beérkezett a  számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést és a legrövidebb időn belül postázzuk a megrendelt árut.

 Bankszámlaszám:  11600006 - 00000000 - 81729801