benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Csapatunk

Ebben a részben kicsit közelebbről szeretnénk bemutatni csapatunkat, kik is vagyunk és milyen tevékenységeket látunk el cégünkben.


Enikő Ištók Tóth

eniko@elusia.sk

Enikő elsősorban a Kassán berendezett showroom-unkért felel és közvetlen kapcsolatban van a vásárlóinkkal.  Fogadja az ügyfeleket, árajánlatot készít, megrendeléseket vesz fel és cégünk többi részlegével van kapcsolatban. Mindig szívesen segít a választásban.

Nem utolsó sorban, Enikő az a személy, aki a magyar, www.elusia.hu webáruházunkat és annak ügyfélszolgálatát kezeli. Enikő elérhető az  info@elusia.hu és az info@azzardo.hu e-mail címeken.

Ing. Júlia Domanská

kosice@elusia.sk

Júlia B2B értékesítőként van jelen cégünkben. Legfőképpen a kassai kerületben dolgozó lakberendezők és látványtervezők szükségleteinek kielégítésére koncentrál. Előzetes egyeztetés és projektek alapján segít a választásban, árajánlatot készít és megrendeléseket rögzít.

Ing. Juraj Peťovka

info@elusia.sk

Juraj felelős a logisztikáért. Ő az, aki a megrendelésben szereplő tételeket postázza, gondoskodik a csomagfeladásról, kommunikál a beszállítóval és a gyártóval a tételek elérhetőségét illetően. Kezeli a szlovák ügyfélszolgálatot és igyekszik megválaszolni a vásárlók összes kérdését.

Katarína Špaková

marketing@elusia.sk

Katarína a marketing felelős. Az a személy aki propagálja cégünket, általunk forgalmazott és árusított lámpákat.  Kapcsolatban van különböző reklámügynökségekkel, valamint szerkeszti a szlovák weboldalon lévő termékleírásokat, magazínt és a hasznos tanácsok szekciót is.

Lukáš Gavuliak

lukas@elusia.sk

Lukáš a reklamációkért felelős munkatársunk. A reklamációs kérvényeket, miután beérkeznek ügyfélszolgálatunkhoz, ő dolgozza fel, jegyzi be, majd amiután elbírálásra kerül a reklamációs eljárás, tájékoztatást ad az ügy lezárásáról. Ezen felül a weboldalak grafikáját is ő szerkeszti.

Milena Valentová

valentova@elusia.cz

Milena a prágai bemuatatótermünk "háziasszonya". Nap mint nap személyesen, telefonon, vagy e-mailben kommunikál a cseh vásárlókkal. Szívesen tanácsot ad, segít a választásban, valamint a cseh látványtervezőkkel is kapcsolatban van.

Ing. Peter Bátor

bator@elusia.sk

Peter, ügyvezetőként, az egész társaságot irányítja. Mindamelett, hogy vezető funkciót tölt be, kommunikál a beszállítókkal, az ekonómus és a pénzügyis is egyben.


Ing. Peter Chromiak, Phd.

praha@elusia.cz

Peter, nagy tapasztalattal rendelkező tervező. Egyedi projekteket készít az ügyfelek, leginkább építészek tervezők kérése és elképzelése alapján. Bármilyen műszaki kérdésre kielégítő választ ad, szívesen segít a világítás optimális kialakításában.


Zdielať článok

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Színhőmérséklet#fényforrás#Fényerősség#AZzardo#kültéri világítás#égő#LED#beépített LED##süllyeszthető lámpák#mozgásérzékelőZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001