benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

Azzardo

Az AZzardo márka 2009-ben jött létre, hogy kielégítse a vásárlók egyre nagyobb igényét a modern és egyedi lámpák iránt.

Ennek a gondolatnak a születésénél és megvalósításánál csapatunk néhény oszlopos tagja aktívan jelent volt. Megtervezték és létrehozták az AZzardo egyedi logóját, valamint kiadták az első katalógust, nyomtatott formában.

Ugyan ebben az évben kezdtük működtetni első webáruházunkat Szlovákiaban, ami akkor még a www.svetsvetiel.sk névem működött. Innentől írjuk történetünket.

Egy hosszútávú együttműködés vette kezdetét, ami a mai napig tart. Minden lámpa márka közzül, amit cégünk forgalmaz, árusít, az AZzardo a szívünk csücske. 

Az évek során folyamatosan terjeszkedtünk, más országokba is el akartuk juttatni az AZzardo különleges lámpáit. Éppen ezért, 2010-ben létrehoztuk és elindítuttok a cseh webáruházat, www.azzardo.cz, 2011-ben berobbantunk Németországba is, majd 2012-ben megjelentünk a magyar piacon is, www.azzardo.hu. Ezek után következetett Anglia, Szlovénia és Horvátország. Kis "családunk" legújabb tagja a román webáruház, www.elusia.ro


A kezdetekben, elsősorban az avantgárd és modern stílusú lámpák tervezésével és kivitelezésével, gyártásával foglalkoztak, mivel a piackutatás során, rájöttek, hogy elég nagy kereslet van ilyen fajta lámpák irákírák írákírák, 

A ma napig legnépszerűbb AZzardo csillár vásárlóink ​​körében az AZzardo Antires Smoky fantázia nevű lámpa. 

Hosszas mérlegelés után, úgy döntöttek, hogy piacra dobnak ún. műszaki stílusú , beépíthető spot lámpákat je. Ezek a lámpák nagyon közkedvelté váltak a vásárlók körében, mivel minőségi árut kaptak, kedvező áron.

Mindezek után következtek a kültéri lámpák . Ezt a kollekciót folyamatosan fejlesztik és bővítik az AZzardo tervezői és kivitelezői. 

Amennyiben szeretné az AZzardo márkájú lámpákat élőben is megtekinteni, szívesen várjuk, igazán luxusosan berendezett bemutató termeinkbe, melyek Prágában, Csehországban és Kassán, Szlovákiában találhatóak.


Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Fényerősség#Színhőmérséklet#fényforrás#AZzardo#égő#kültéri világítás#beépített LED#LED#IP védettség#fényerő szabályozás#ShiloZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001