benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   14 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   14 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Üzleti és reklamációs feltételek

Itt találja az ELUSIA s.r.o., aktuális üzleti és reklamációs szabályzatát, ami a társaságunk által működtetett, www.azzardo.hu webáruházra vonatkozik.

Kérjük, regisztrációja véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa végig (erre, még regisztrációja befejezése előtt is felhívjuk figyelmét).  


Üzleti és reklamációs szabályzat (441kB, PDF)

A szerződéstől való elállás joga

A fogyasztónak minősülő vásárló, a szerződéstől, 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A szerződéstől való elállás benyújtására szolgáló formanyomtatványt, a megrendelésről szóló visszaigazoló e-mail tartalmazza, illetve, weboldalunk ezen aloldala. A kitöltött formanyomtatványt, a KAPCSOLAT részben feltüntetett, postai vagy e-mail címen van lehetősége benyújtani.

Az elállási jog gyakorlása esetén, a termék visszajuttatásáról, a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia és sértetlen állapotban visszajuttatni, a KAPCSOLAT részben feltüntetett címre.  Ajánljuk, hogy  a visszaküldött csomagra kössön biztosítást,  így fedezve van a visszaszállítás esetén felmerülő sérülésekből adódó kár.


Amennyiben nem magánszemély és saját üzleti tevékenység keretén belül vásárolja meg termékünket, tehát a vevői  adatlapon a cége adatait adta meg, Önre nem a Polgári törvényköny, hanem a Kereskedelmi törvényköny megkötései vonatkoznak, melyben nem került meghatározásra a szerződéstől való elállási jog gyakorlásának ezen formája. Formanyomtatvány a szerződéstől való elállás benyújtásához (docx)

 

 
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 777 677 259
 
Showroom Elusia Košice

Showroom 
Kassa, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Hrnčiarska 2/A
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: +421 911 121 221‬