benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Üzleti és reklamációs feltételek

Itt találja az ELUSIA s.r.o., aktuális üzleti és reklamációs szabályzatát, ami a társaságunk által működtetett, www.azzardo.hu webáruházra vonatkozik.

A szerződéssel kapcsolatos viszonyok és esetleges viták, kizárólag a Szlovák Köztársaság érvényes jogszabályai alapján szabályozandók, ezeket a Szlovák Köztársaság bíróságai döntik el.
Minden esetben, az ÁSZF szlovák nyelvi változata előnyt élvez.


Kérjük, regisztrációja véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa végig (erre, még regisztrációja befejezése előtt is felhívjuk figyelmét).  

ALAPFOGALMAK ÉRTELMEZÉSE


Az Eladó és Vevő közötti jogviszonyok szabályozásának céljaira az alább rögzített definíciók alkalmazandóak a melletük feltüntett értelemben, amennyiben a szerződő felek a szerződésben ezt másként nem rögzítik. Ezek a fogalmak, az adott meghatérozott fogalom egyes és többes számára is egyformán érvényesek:
1. ELADÓ - ELUSIA s.r.o., székhelye  Vysokoškolákov 8421/41, 010 08 Žilina, Szlovákia, IČO/reg.szám: 46 345 515, bejegyezve a zsolnai kerületi bíróság Kereskedelmi nyilvántartásában. Cégforma: s.r.o., Bejegyzés száma 55306/L
2. VEVŐ 
Fogyasztó - 
a későbbi előírások hangzásában érvényes 40/1964 sz. törvény, Polgári Törvénykönyv (a továbbiakban csak "Polgári Törvénykönyv") 52.sz.§-a, (4) bekezdése rendelkezéseinek értelmében az a magánszemély, aki a szerződéskötésnél és annak teljesítésénél nem saját kereskedelmi vagy más vállalkozói tevékenységének tárgyában jár el. Az üzleti kapcsolat kezdetekor a fogyasztó csak a megrendelés gördülékeny teljesítéséhez szükséges kapcsolati adatait adja át az eladónak, esetleg más adatokat is, saját igényére.
Vállalkozó - minden természetes vagy jogi személy, aki nem Fogyasztó a Polgári Törvénykönyv 52.sz.§-a, (4) bekezdése értelmében.
3. ÁRU - az Eladó által kínált árut és szolgáltatásokat jelenti
4. VÉTELÁR - az áru/szolgáltatás ára, amiről az eladó és a a vevő az adásvételi szerződésben egyezett meg

A szerződéstől való elállás joga

Minden fogyasztónak minősülő vevőnek, a  102/2014 számú törvény (″Fogyasztóvédelmi törvény távértékesítés esetén″) értelmében,  jogában áll az áru átvételétől számított 14 naptrái napon belül, minden indok megadása nélkül, elállni a szerződéstől.  

A szerződéstől való elállás benyújtására szolgáló formanyomtatványt, a megrendelésről szóló visszaigazoló e-mail tartalmazza, illetve, weboldalunk ezen aloldala. A kitöltött formanyomtatványt, a KAPCSOLAT részben feltüntetett, postai vagy e-mail címen van lehetősége benyújtani.

Az elállási jog gyakorlása esetén, a termék visszajuttatásáról, a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia és sértetlen állapotban visszajuttatni, a KAPCSOLAT részben feltüntetett címre.  Ajánljuk, hogy  a visszaküldött csomagra kössön biztosítást,  így fedezve van a visszaszállítás esetén felmerülő sérülésekből adódó kár.


Amennyiben a vevő nem fogyasztó a Polgári Törvénykönyv 52.sz.§-a, (4) bekezdése értelmében és a saját üzleti tevékenységi köre keretén belül vásárolja meg a cégünk által forgalmazott árut (a vevői adatlapon cége adatait adta meg), Önre nem a Polgári törvénykönyv, hanem a Kereskedelmi törvénykönyv megkötései vonatkoznak, melyben nem került meghatározásra a szerződéstől való elállási jog gyakorlásának ezen formája.  Tehát, ha Ön vállakozó, sajnos, nem élhet ezzel a lehetőséggel.Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001