benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
benefit-ok  Ingyenes házhozszállítás     benefit-ok  30 napos visszavásárlási garancia    benefit-ok  3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 17:00) 
Katergóriák
Főoldal / Ügyfelek részére / Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Üzleti és reklamációs feltételek

Itt találja az Azzardo.hu aktuális üzleti és reklamációs szabályzatát.

Kérjük, regisztrációja véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa végig (erre, még regisztrációja befejezése előtt is felhívjuk figyelmét).  


Üzleti és reklamációs szabályzat (441kB, PDF)

A szerződéstől való elállás joga

A fogyasztónak minősülő vásárló, a szerződéstől, 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a KAPCSOLAT részben feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról, a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia és sértetlen állapotban visszajuttatni, a szintén, a KAPCSOLAT részben feltüntetett címre.  Ajánljuk, hogy  a visszaküldött csomagra kössön biztosítást,  így fedezve van a visszaszállítás esetén felmerülő sérülésekből adódó kár.


Amennyiben nem magánszemély és saját üzleti tevékenység keretén belül vásárolja meg termékünket, tehát a vevői  adatlapon a cége adatait adta meg, Önre nem a Polgári törvényköny, hanem a Kereskedelmi törvényköny megkötései vonatkoznak, melyben nem került meghatározásra a szerződéstől való elállási jog gyakorlásának ezen formája. Formanyomtatvány a szerződéstől való elállás benyújtásához (docx)