benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
benefit-ok   Ingyenes házhozszállítás       benefit-ok   30 napos elállási jog        benefit-ok   3 év jótállás
benefit-tel  Telefon: +36 70 275 4994 (H-P 9:00 - 16:30) 
Menu Search
Close
Katergóriák

A konyhapult megvilágítása

#AZzardo#Fényerősség#süllyeszthető spot#mennyezeti

A konyhai megvilágítás megválasztása nagyon fontos és összetett feladat. Mivel ezt a helyiséget napi rendszerességgel használjuk, fontos, hogy ne legyenek sötét helyek a konyhában.

A konyhai világítás elngedhetetlen része, a konyhapult tökéletes megvilágítása, mivel minden gazdasszony tudja, hogy milyen fontos a munkalap megfelelő megvilágítása, hogy minden munkafolyamathoz kellő fényt kapjunk, mivel ez az a hely ahol aprólékos, precíz, balesetveszélyes munkát végzünk.

A méretre gyártott konyhaszekrények többsége, már el van látva pultmegvilágítóval. Ezek általában LED szallag, ami közvetlen a felső szekrénysorra van felerősítve (ragasztva), így a szekrényünk sértetlen marad. Választhatunk viszont beépített világítást is, amit már fel kell erősíteni a feső szerkénysorhoz, általában csavarokkal.


Amennyiben Ön nem rajong a LED szallagos megoldásért, akkor választhat lámpáink széles kínálatából.

A konyhapult felső szekrényeibe beépített lámpákat lehet elhelyezni, amik stílusos, rejtett világítást fognak eredményezni. Amennyiben érintetlenül, sértetlenül szeretné hagyni a felső szekrényeket, választhat fali - illetve spot lámpáinkból, melyeket elég hozzáerősíteni a szekrény aljához, vagy közvetlen, a megfelelő magasságban, a falra szerelni. Ez a megoldás praktikus, mivel a billenő, állítható fejes lámpát tetszés szerint billentheti az adott irányba, éppen oda, ahol több fényre van szüksége.

Másik megodlás, a fénycső elhelyezése. Az igényeinek megfelelő csőhosszok és fény árnyalatok között választhat. Általában LED izzókkal kerülnek forgalomba, így még a fogyasztásuk is alacsony. Másik előnyük, hogy magas IP védettséggel rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy nedves, párás környezetben is jól használhatóak.

Fontos figyelembe venni, hogy mire van szükségünk, mi az, amit elvárunk a világítástól, lámpától, és ez alapján kiválasztani a megfelelő világítást. Természetesen, a lámpa dizájnja sem másodlagos.
Zdielať článok
Katarína Špaková
Marketing


Katarína, mint marketinges, a legkreatívabb munkatársunk, aki minden energiáját cégünk reklámozására fordítja, weboldalunkat folyamatosan újítja. Neki köszönhetjük a Magazín és a Hasznos tanácsok szekciót is, ahol érdekes dolgokat tudhat meg a világítás történetéről és hasznos tanácsokkal látjuk el, ami a lámpa választást illeti.

Kérdezze munkatársunkat

Ing. Juraj Peťovka
Szívesen segítek Önnek a választásban. Csak angolul.
+ 421 41 20 20 222

Címkék

#Nova Luce#Színhőmérséklet#fényforrás#Fényerősség#AZzardo#égő#kültéri világítás#LED#beépített LED#mozgásérzékelő##IP védettségZobraziť všetky
Showroom Elusia Praha

Showroom 
Prága, Csehország

ELUSIA CZ, s.r.o., 
Sázavská 30
120 00 Praha 2
Česká republika
 
T: +420 210 012 013
 
Showroom Elusia Košice

Tanácsadás
Kassai iroda, Szlovákia

ELUSIA, s.r.o., 
Tomášikova 35
040 01 Košice
Slovenská republika
 
T: 055 22 89 001